قوه قضاییه: سقط جنین غیرقانونی و فروش دارو‌های مرتبط تحت پیگرد قرار می‌گیرد دره جن‌ها، راز آلودترین نقطه ایران + تصاویر ۸ اقدام مهم برای جلوگیری از ابتلا به سرطان نجات گروگان‌های هندی توسط ماموران پلیس آگاهی تهران قوه‌قضائیه درپی جذب قضات مشاور زن: در آینده زنان بیشتری در دستگاه قضا حضور خواهند داشت پاسخ سازمان غذا و دارو به نگرانی جامعه درباره کشت خشخاش در کشور وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه سال جاری چگونه خواهد بود؟ دانش‌آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست‌شناسی را کسب کردند ارتقای آموزش در مدرسه،‌ امتداد پرورش در خانواده هدیهٔ ۴۸ میلیون تومانی دولت برای مادران ایران مقصد بیش از یک میلیون گردشگر سلامت است وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟
سرخط خبرها

۱۳ سرقت از خانه‌هایی با در‌های نیمه‌باز در مشهد | سارقان دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۹۹۳۰۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
۱۳ سرقت از خانه‌هایی با در‌های نیمه‌باز در مشهد | سارقان دستگیر شدند
در عملیات مسلحانه پلیس، یک گروه سارق اشیای گران‌قیمت متلاشی شد.

به گزارش شهرآرانیوز در پارکینگ به‌خوبی بسته نشده بود و صاحب‌خانه بدون اینکه از چفت‌شدن درِ برقی مطمئن شود، راهش را کشید و رفت. هرچقدر او از خانه دور می‌شد، مردان سوزوکی‌سوار به در نزدیک می‌شدند. آن‌ها دقایق زیادی بود که داخل خودرو نشسته و چشم به خانه دوخته بودند تا اقدام شوم خود را عملی کنند. البته که این بار اولشان نبود و کارشان را هم خوب بلد بودند و خودرو‌های نسبتا گران‌قیمت و پرشتابی را هم برای ترددشان انتخاب کرده بودند. گرچه بالاخره در تعقیب و گریز با پلیس، نقره‌داغ شدند.

بی‌شک بار‌ها هر کدام از ما با چنین تصویری روبه‌رو شده و احتمالا بابت آن نگران هم شده‌ایم. در‌های برقی که با خروج خودرویی از منازل به خوبی بسته نمی‌شود و نیمه‌باز می‌ماند. اما انگار هنوز افراد بسیاری هستند که با بی‌خیالی تمام درباره این موضوع، رفتار می‌کنند. یعنی از بسته‌شدن کامل در پشت سر خود مطمئن نمی‌شوند و انگار باید حادثه‌ای اتفاق بیفتد تا حواسشان را جمع کنند. مانند سرقت‌های سریالی از سیزده‌منزل در مشهد که بیشتر آن‌ها با یک شگرد خاص و به‌دلیل همین بازماندن یا ناایمن‌بودن در منازل اتفاق افتاده است.

۲ سارق حرفه‌ای

با اعلام چندین فقره سرقت منزل در محدوده غرب مشهد، مراتب به‌طور ویژه در دستورکار پلیس آگاهی مشهد قرار گرفت. بررسی دقیق صحنه‌های سرقت و مستندات به‌دست‌آمده، نشان می‌داد که پای دو سارق حرفه‌ای در میان است. درواقع این سارقان در ابتدا به شناسایی ساختمان‌هایی می‌پرداختند که درِ ورودی غیرایمن داشتند، مثل در‌های قدیمی، در‌های پارکینگ‌هایی که بازمانده یا در‌های با طلق پلاستیکی.

سپس آن‌ها آیفون منزل را به صدا درمی‌آوردند و با یافتن یک واحد مسکونی خالی از سکنه، اقدام شومشان را عملی می‌کردند. بدین‌صورت که پس از ورود به ساختمان با شاه‌کلید یا تخریب، در واحد‌ها را باز می‌کردند و وارد خانه می‌شدند.

سرقت طلاجات، اولین اقدام آن‌ها بود و بعد می‌رفتند سراغ اقلام باارزش دیگر. کارشان هم که تمام می‌شد به همان سرعتی که وارد شده بودند، از خانه بیرون می‌رفتند و با خودرو‌های تیزرویی مثل پژو ۲۰۶، سوزوکی، پروتون و... از محل متواری می‌شدند.

تعقیب و گریز مسلحانه

مأموران پلیس آگاهی پس از یک هفته تلاش و با استفاده از بانک اطلاعاتی مجرمان، این دو متهم را که از افراد سابقه‌دار هستند، شناسایی کردند. با توجه به مشخص‌شدن شگرد این افراد و هویت و تصویر متهمان، اکیپ‌های گشت محسوس و نامحسوس انتظامی و آگاهی، توجیه عملیاتی شدند و در محل‌هایی که احتمال حضور سارقان بود، به مأموریت اعزام شدند.

تا اینکه اکیپ گشت نامحسوس پلیس آگاهی مشهد، متهمان را با خودرو سواری پروتون، در حالی پیدا کرد که آن‌ها مشغول بررسی ساختمان‌های محدوده بولوار شهید صیاد شیرازی بودند. پلیس برای دستگیری وارد عمل شد، اما متهمان اقدام به فرار کردند که با تیراندازی پلیس به بدنه خودرو آن‌ها زمین‌گیر شدند و سواری را متوقف کردند.

مال‌خرانی که طلافروش بودند

متهمان ابتدا منکر هرگونه سرقتی بودند، اما در بازجویی‌های فنی و علمی تاکنون به سیزده‌فقره سرقت منزل در غرب مشهد اعتراف کرده‌اند. در ادامه تحقیقات، سه نفر مال‌خر هم شناسایی و دستگیر شدند. اما عجیب اینجا بود که دو تن از این مال‌خران طلافروش بودند. ارزش تقریبی اموال سرقت شده حدود ۲.۵ میلیارد تومان برآورد شده است و تاکنون ۷۰۰ میلیون تومان طلای مسروقه از این دو متهم کشف شده که تحویل مال‌باختگان شده است. تحقیقات از متهمان برای کشف باقی اموال مسروقه و شناسایی سایر متهمان احتمالی ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->